The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Lily Arbor
Lily Arbor
(Rootsy Music)

Pris: 0 SEK

Lily Arbor släpper debutalbum den 23:e september


Göteborgsbaserade duon Lily Arbor har blivit omnämnd som ”en musikupplevelse utan fasader som känns både äkta och sårbar” har under pandemin spelat in deras debutalbum. Ett album med tio låtar som tar lyssnaren genom duons tankar om sviktande relationer, ovisshet och ängslan. Duons röster som vävs ihop i olika stämmor spelades in live tillsammans med gitarrerna, detta för att fånga när dem är som mest magiska, alltså tillsammans. Lily Arbor ville sträva efter ett sound som inspireras av 70-talets amerikanska folkmusik, men med sitt egna avtryck. De har sedan tidigare släppt två egenproducerade EP:s, men denna gången ville de prova något nytt. Under skapandet av deras debutalbum har de därför släppt på kontrollen och tagit in musiker som fått sätta sin egen prägel på låtarna. De tog även hjälp med själva inspelningen och mixen och albumet spelades in i Studio Bella Figura i Masthugget, Göteborg.


Duon har varit ute och spelat mycket på scener runt om i Sverige men även internationellt. Under våren 2022 följde duon med det amerikanska bandet Cordovas på en Europaturné. Duon bondade med bandet under en festival i Mexiko. Det som alltid lyser igenom på vilken scen de två bästa vännerna Felicia Darhult Störby och Lovisa Nilsson än befinner sig på, är deras kemi som inte försvinner när de gått av scenen. De har alltid som roligast ihop och hoppas att vänskapen känns och upplevs i musiken. Som en sammanflätad röst med spännande melodier blir Lily Arbors debutalbum både hjärtskärande och vackert.

1. If I Wasn't Me
2. Say Something
3. Be Mine
4. Next to Me
5. About to Fall
6. Was That All
7. Wake Up
8. Veins
9. Don't Know
10. Thunderstorm

Andra album av Lily Arbor: 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.