The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
OK Star Orchestra
Sound Classique
(Dreamboat)

Pris: 149 SEK

Den alldeles briljanta och något kryptiska Stockholms-trion OK Star Orchestra är tillbaka med sitt andra album »Sound Classique«. Och vad vi får oss till livs är även denna gång ett stycke odefinierbar instrumentalmusik. Musik som smyger sig på dig som ett rovdjur på savannen. På avstånd vackert, harmoniskt och vilsamt. Men när du kommer närmre märker du att det finns både kraft och bett i musiken.

Det finns uppenbart ett afrikanskt inslag i OK Star Orchestras musik. Ändå är det att göra det för enkelt för sig att säga att de spelar afrikansk musik. För här finns så många andra influenser och slutresultatet blir något helt unikt.

Låter det svårt? Inte alls. »Sound Classique« är en njutbar resa från början till slut!

OK Star Orchestra gästas denna gång av Hassan Bah (Kebnekajse, Eric Bibb, Cornelis Vreeswijk), Per Tjernberg (Dag Vag, Dr John), Lina Langendorf (Jenny Wilson) och Tomas Dawidowski (Den Flygande Bokrullen).

OK Star Orchestra består av Tommy Galento, Mistah Christah Lyssarides och Perry Vallgren. Deras debutalbum »Cobra Sessions« fick strålande kritik i Sverige och internationellt. Bandet rönte också stor uppskattning för musiken till »Plötsligt i Vinslöv«-filmerna.

1. Johnny SordinLyssna
2. Go Go GoLyssna
3. Plain BlueLyssna
4. OK Star BeatLyssna
5. Musik Fuh EvribodiLyssna
6. Die Zentralheizung
7. Miss Mirinda
8. Muzungo Swing
9. Ela Ela Ela

Andra album av OK Star Orchestra:

Visa fler World-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.