Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Rootsy Summer Fest 2022
Datum: 2022-06-07

Rootsy Music, Rootsy Live Falkenberg och Granstigen Promotion, med stöd av Musik Hallandia, är stolta och glada att kunna presentera den tredje upplagan av Rootsy Summer Fest, en fantastisk tredagars musikfest i Hwitans sköna trädgård i Falkenberg.

Vad vill vi egentligen med festivalen Rootsy Summer Fest? Varför överhuvudtaget göra en musikfestival när det redan finns så många? Vet inga enkla svar och sanningen är ju att det är en känsla som växer till en idé och som sen blir till… ja just i det här fallet en festival.

På Rootsy Summer Fest får publiken inte bara chansen att uppleva artister som de redan lärt känna och gilla på tidigare turnéer, som The Roseline, Sarah Shook, Bonnie Bishop eller Devon Gilfillan. Eller artister som är “kända” inom genren, som Eilen Jewell, David Ritschard eller Jesper Lindell. Lika viktigt ska det vara att publiken på Rootsy Summer Fest ges möjligheten att möta artister som få hört eller ens vet vilka de är. Vi strävar alltid mot mångfald och en bra fördelning av manliga och kvinnliga artister. Tycker vi har lyckats extra bra i år med kvinnliga inslag i 13 av 19 akter, inte helt enkelt i en mansdominerad americana-värld. På Rootsy Summer Fest finns inga kollisioner (åtminstone inte planerade), den som vill och orkar kan se alla artister och band. En fulländad helg för musikälskaren helt enkelt!

Fredag
Devon Gilfillian
Sarah Shook
Amythyst Kiah
Vincent Neal Emerson
True Strays
Anna Tivel + Jeffrey Martin

Lördag
David Ritschard
Eilen Jewell
Cookies and Beans
The Ballroom Thieves
Bonnie Bishop
The Roseline

Kayla Ray

Söndag
Ian Noe
Jesper Lindell Band with Brunnsvik Horns
Joshua Ray Walker
Kassi Valazza
Katie Pruitt

Biljetter här

Läs mer om Rootsy Summer Fest 2022


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.