Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
For the Sake of the Song: Lee Bains III
Datum: 2020-05-05

FOR THE SAKE OF THE SONG är en konsertserie, på grund av omständigheterna just nu livestreamad, som hyllar låtskriveriet. Den ofta ensamt kämpande sångaren och låtskrivaren som sällan står i rampljuset men som ger oss så oändligt mycket. Episoderna med Chip Taylor, Our Man In The Field och Robbie Fulks har alla varit succéartade och nu senast var det över 17 000 som helt eller delvis såg Robbie Fulks stream.  Och på torsdag är det dags igen. Det är med glädje och stolthet vi presenterar Alabama-sonen Lee Bains.
Alltid kl 20.00 på Rootsy Musics Facebook.

Lee Bains III & The Glory Fires gör högoktanig Alabama-rock, levererad med så mycket tryck att det kan blåsa håret av vilken hårdrockare som helst. Det är sannolikt det hårdaste, skitigaste och tyngsta band som nånsin turnerat i Rootsyland. Men skalar man bort lager efter lager kommer men till kärnan och där hittar man klassiskt låtskriveri av yppersta klass. Det kommer att stå helt klart när vi möter Lee Bains solo i FOR THE SAKE OF THE SONG.

Läs mer om Bains III, Lee & the Glory Fires


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.