Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Cd-klubb för musikälskare
Datum: 2010-03-22

Entusiasterna på bolagen Sound Asleep Records och Wall of Noise Records startar nu en cd-klubb av det lite mer exklusiva slaget.

För 300 kronor (inkl porto) prenumererar man på fyra unika cd-skivor i LP-liknande omslag med information om artist och inspelning. Dessa trycks endast i 100 handnumrerade exemplar (varav artisten får 25 ex) och kommer inte att tryckas upp igen, så det gäller att hålla sig framme.

”Vår idé är att ge ut musik som av olika anledningar är svår att få tag på och som inte så många har hört men som ändå är riktigt bra. Det kan även vara musik som aldrig varit utgiven tidigare men som borde varit det. Det kan vara allt från power pop, country, singer-songwriters, rock, punk och mer därtill. Det som gäller är bara att det är bra och att vi tycker det är värt att sprida till fler människor.”

Sätt in 300 kronor på Bankgiro 259-1048 så är ni med i ”Sound Investment Cd Club”. För mer info maila: jerker@soundasleeprecords.com


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.