The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
True Lies
New World Blues
(Rootsy Music)

Pris: 149 SEK

True Lies rider vidare på den kreativa flodvåg som gjorde deras senaste album »Hoarse« (2019) till en sådan framgång. Nya plattan »New World Blues« bjuder på klassisk rock som balanserar rått och eftertänksamt, aggressivitet och musikalisk glädje, intelligenta låtar och löjligt smittsamma refränger. Rockmusik när den är som bäst helt enkelt!

Den här gången strävade True Lies efter att göra ett ALBUM, men faktum är att albumet innehåller flera låtar med radiopotential. Förutom singlarna »Hush!Hush!Hush!«, »The Grip« och »Sleepwalk« innehåller albumet nio rykande färska låtar. Singlarna har redan fått massor av radiospelningar, framförallt i England och Spanien, men även i Australien och Kanada.

På »New World Blues« tar True Lies ut svängarna i arrangemang och idéer. Cello, violin och saxofon är tongivande ingredienser i ett par av låtarna. Cicci Landén tar hand om ledsången på en och Anders Ragnarsson på två. Lite nytt, lite bättre och fortfarande väldigt mycket True Lies!

Antti Vuorenniemi Pelaez och Lars Paulström har spelat in. Antti har mixat och mastrat.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.