The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Brundin, Lars
Mönster
(Rootsy Music)

Pris: 149 SEK

När Lars Brundin spelade in sin tredje skiva fick han tid att tänka efter. Som vi alla fick, mitt under brinnande pandemi. Saker och ting fick ta längre tid – och till slut uppenbarade sig ett mönster.

Det blev också namnet på projektet. Skivan ”Mönster” släpps i alla kanaler den 13 maj. Redan har den genererat fyra singlar: De ösiga låtsyskonen ”Sommar där hon går” och ”Vit bil” har rullat flitigt i P4, medan ”Vals till kärleken” har spelats på bröllop. Den vemodiga och lugna ”Precis som du sa” släpps den 22 april och blir även öppningsspåret till albumet ”Mönster”.

Lars Brundin är pressfotografen som mitt i livet gjorde verklighet av sina låtskrivardrömmar och debuterade med ”Hotel Royal”. Den och uppföljande ”Kostymer” har gett Lasse en trogen publik som uppskattar hans stora glädje inför musiken, refrängerna och hela livet.

Lasse själv säger:

”Jag fortsätter att försöka ha så roligt med musiken som det bara går. Musiken har ju format hela mitt liv, och det är så otroligt lyxigt att få kanalisera min kärlek till rock och pop på det här sättet.”

Lyssna du med, lyssna efter musikens rötter och texternas tema. Lyssna efter mönster.



Medverkande: Lars Brundin (gitarr, sång) Herbert Tinz (gitarr, kör) Antti Vuorenniemi Pelaez
(trummor, klaviatur) Thomas Larsen (gitarr, kör) Roger Munch (bas) Jonas Palm (saxofon) Jan Erlandsson (saxofon) Cicci Landén (kör) Hanna Svensson (sång) Rolf Perleij (dragspel)

Producent/mix/master: Antti Vuorenniemi Pelaez
Inspelad i Malmö 2020-2022


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.