The shop is disabled. Please visit instead.

Taylor, Chip & Carrie Rodriguez
Let's Leave This Town
(Train Wreck)

Pris: 89 SEK

Första duettplattan med Chip & Carrie, nu till midprice. Från 2002.

1. Sweet Tequila BluesLyssna
2. Him Who Saved MeLyssna
3. ExtraLyssna
4. There's a Hole in the MidnightLyssna
5. Let's Leave This TownLyssna
6. Storybook ChildrenLyssna
7. Do Your Part
8. His Eyes
9. Say Little Darlin'
10. Midnight On The Water
11. You Are Danger
12. Was That For Me

Andra album av Taylor, Chip & Carrie Rodriguez:

Visa fler Americana/country-album.

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.