The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Brundin, Lars
Vals till kärleken
(Rootsy Music)

Pris: 0 SEK

”Vals till kärleken” en duett med Hanna Svensson blir första släppet från kommande album.

Till hösten kommer Lars Brundins tredje fullängdare – och singeln ”Vals till kärleken” visar att Lars fortsätter att sätta den ena foten framför den andra.

Efter den språkblandade debuten ”Hotel Royal” kom helt svenskspråkiga uppföljaren ”Kostymer” med radiohiten ”Tre trappor upp”, och Lars Brundin fortsätter på det spåret – helt naturligt för någon som vill skriva om det som ligger nära, människor och platser som har spelat roll och format en man mitt i livet.

”Jag fortsätter att skriva de här sångerna, och känner mig alltid nyfiken på vilken riktning de tar. Att jag skriver vals hör inte till vanligheterna, men det var så den här lilla berättelsen behövde låta”, säger Lars själv.

”Vals till kärleken” kan man lyssna på och bara ta den för vad den är: en kärlekssång. Men som alla låtar som dröjer sig kvar, så går det att höra den på flera sätt. Den längtan efter både frihet och trygghet som vi alla känner hörs i den här valsen.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.