Album
Vanderveen, Ad
Driven By A Dream
(Blue Rose)

Pris: 149 SEK

Ad Vanderveen drivs av en dröm. Men nog inte bara av det. Han verkar drivas av lust och skaparkraft som inte låter sig stoppas. Och det betalar sig. Kanske inte i reda pengar för några direkta toppliste-hits har inte skrivit. Men varje album blir mer och mer övertygande och publiken växer sakta men säkert. Ad Vanderveen är ett namn som det talas om med respekt inte bara i hemlandet Holland utan i hela Europa. Och så smått även i USA.

Ad Vanderveen har släppt över 20 album och turnerat världen över. Han har jobbat med artister som Al Kooper, Flaco Jeminez John Gorka , David Olney, Eliza Gilkyson och Iain Matthews.

»Driven By A Dream« innehåller tio nya sånger + en Dylan-cover, inspelade i Rockfield Studios i Wales med med producenten Matt Butler. Och det är en stark samling sånger som lär göra att Vanderveens publik växer ytterligare.

1. Intro-Uphill
2. Time Has Told
3. Rest In Peace
4. Driven By A Dream
5. Wouldn't That Be A Shame
6. So Happy I Could Cry
7. Will And Testament
8. Ramblin' Soul
9. Calm Before The Storm
10. Vicious Circle
11. When I Paint My Masterpiece

Andra album av Vanderveen, Ad:
Cloud Of Unknowing
Faithful To Love
Fields Of Plenty
Live Labour
Presents Of The Past/Requests Revisited
Soundcarrier
The Moment That Matters


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.