The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Glimra
Jag far iväg
(Rootsy.nu)

Pris: 10 SEK

OBS! Om du vill köpa låten, klicka på »Köp digitalt«, inte på »Lägg i varukorgen«.

En ny gotländsk sommarsingel av och med GLIMRA! (f.d ABA) - Två Ainbuskar och En Fehling!

Gotländskorna Annelie Roswall, Bittis Jakobsson och Annika Fehling har jobbat på under våren och kommer nu ut med en stunsig sommardoftande frihetstörstande låt, »Jag Far iväg« skriven av Annelie Roswall, och producerad av Ollie Olson (Oh Laura, Christian Waltz, Rigmor Gustavsson).

Annelie Roswall säger:
»Vi har väldigt roligt när vi arbetar ihop, och har hittat ett sound med våra stämmor som känns spännande att utveckla vidare. Det här är en låt med massor av sommarkänsla, samtidigt som våra gamla ABA-fans känner igen den speciella gotländska ljudbilden«

Trion passar också på att byta namn till Glimra, nu när albumdebuten är i antågande. Bland annat då man i utlandet har svårt att uttala det gamla namnet rätt...Nu i slutet av juni går de in i Cosmos-studion med bluegrassbandet G2 för att slutföra inspelningarna av första plattan som släpps i september på skivbolaget Rootsy.

På Nationaldagen uppträdde Glimra för HM Kungen och Drottningen i Visby. Därefter följer både konserter och festival för Glimra.

1. Jag far iväg

Andra album av Glimra:
Glimra
Jag reser hem


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.