The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Örjansson, Johan
If I Were To Love You
(Rootsy.nu)

Pris: 10 SEK

Nu släpper Johan Örjansson nya singeln ”If I were to love you”.

Från kommande albumet ”Melancholic Melodies For Broken Times” med release i juni!

Att Örjansson är en lysande låtskrivare råder det inget tvivel om. Ändå är det som sångare han verkligen briljerar. Det handlar om attityd och timing, men kanske framförallt om röst, känsla och innerlighet. Allt sammantaget gör Johan Örjansson till en sångare av internationell toppklass.

En som blev knockad av Johan låtskriveri och sång var den amerikanska artisten Israel Nash Gripka, som direkt bad honom att följa med som support på sin senaste Skandinavien-turné. Det blev nästan en hel månad med massor av spelningar både som soloartist och med sitt band. På senare tid har även Will Kimbrough (Emmylou Harris, Rodney Crowell m fl) och Austin-bandet Deadman sökt medlemskap i Johan Örjanssons (inofficiella) fanclub.

Israel Nash Gripka tackar för senast genom att bidra med sång på souldränkta mästerverket ”If I were to love you”.

Kommande albumet ”Melancholic Melodies For Broken Times” är producerad av Johan Örjansson och Jens Classon, som även är trummis i Johan Örjansson Band. Plattan spelades in i Studio StäpelsTon i de vilda skogsbygderna utanför Fegen med albumrelease den 7 juni 2012.

Andra album av Örjansson, Johan:
Live
Melancholic Melodies for Broken Times
The Yellow Fields


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.