The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Westerlund, Evan
Still Crazy
(Rootsy.nu)

Pris: 149 SEK

När Evan Westerlund åkte till Nashville för att spela in sin debutplatta »Howlin' At The Moon« 2007 förverkligade han en gammal dröm.

2010 har CD-försäljningen sjunkit som en sten och de ekonomiska förutsättningarna är svårare en någonsin. Då väljer Evan Westerlund att återvända till Nashville för att spela in uppföljaren. Med samma producent, Larry Marrs, men med fler musiker och i en större och dyrare studio. Albumtiteln »Still Crazy« är alltså inte helt obefogad.

»Still Crazy« är ett starkt och övertygande countryalbum. Det är melodiös, kraftfull country av modernt snitt, en sorts country som väldigt få artister i Skandinavien ägnar sig åt. Och Evan Westerlund gör det bättre än de flesta, även i en internationell jämförelse. Lyssna till exempel på öppningsspåret »Still Crazy« eller »Kisses Won't Cut It«. Eller »Gimme Some Twang«. Eller...

Evan Westerlund är bosatt i Malmö, men kommer ursprungligen från Kanada. Där jobbade han i många år som country-DJ på diverse radiostationer. Man kan alltså med gott samvete hävda att Evan Westerlund har full koll på vad han sysslar med. Och en stor och innerlig kärlek till countrymusik.

1. Still CrazyLyssna
2. Kisses Won’t Cut ItLyssna
3. One ChanceLyssna
4. Who’s Gonna Take Care Of The HorsesLyssna
5. Can’t Stop Wonderin’Lyssna
6. Waitin’ For My Train
7. Springtime In Nebraska
8. Don’t You Worry ‘Bout Me
9. Sunday Mornin’
10. Give Me Some Twang
11. Can’t Sleep For Thinkin’

Andra album av Westerlund, Evan:
Howlin´ at the Moon

Visa fler Americana/country-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.