Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Rebecca Drive släpps i USA och Kanada
Datum: 2006-06-14

Efter Willy Clay Bands framgångar i Storbritannien är det nu dags att rikta blickarna ytterligare västerut. I dagarna har det nämligen blivit klart att Kiruna-bandets debutalbum Rebecca Drive kommer att ges ut i USA och Kanada av Hyena Records.

Hyena Records startades 2003 under överinseende av den smått legendariske producenten Joel Dorn. Tanken vara att jobba med med de bästa artisterna oavsett genre och att vara nyproducerade plattor med återutgivningar. Fram till idag har Hyena gett ut plattor med bland andra Dr John, Aaron Neville, Don McLean, James Blood Ulmer, Bobby Darin, Thelonious Monk, Rahsaan Roland Kirk, Grayson Capps och soundtracket till A Love Song For Bobby Long och har snabbt etablerat sig som ett av de mest intressanta independentbolagen i USA. Hyena Records har kontor i New York, Nashville och Los Angeles och ingår i The Music Force Media Group, som på annan etikett bland annat gett ut Billy Bob Thorntons senaste album.

Willy Clay Band hamnar alltså i gott sällskap när Rebecca Drive släpps i höst, preliminärt i slutet av september, i USA och Kanada.

Läs mer om Willy Clay Band


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.