Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Fuck Fake
Datum: 2013-09-05

Det kÀndes som det var dags för ett statement. Ett positivt sÄdant. Inget gnÀll pÄ sakernas tillstÄnd utan ett slag för musiken vi Àlskar. Musik som kommer frÄn ett genuint behov att uttrycka sig och kommunicera. Som kÀnns i kropp och sjÀl. Som skapas av nödvÀndighet utan anpassning och spekulation. Musik pÄ allvar. F**k Fake.

I höst ger Rootsy ut 15 album (inte bara digitalt utan Àven pÄ CD och ibland faktiskt vinyl). Med artister vi gillar skarpt och Àr omÄttligt stolta att jobba med. Artister frÄn Sverige, Norge, Kanada och USA som har det gemensamt att de berör, gör skillnad.

RootsyLive gör ett tiotal omfattande turnĂ©er med artister som Israel Nash Gripka, The Temperance Movement, Carrie Rodriguez, Chet O’Keefe, Triple Troubadours III: Slow Fox, Peter Bruntnell & Tommy Womack, Lydia Loveless, Joe Nolan, Mike Farris, Shurman och Bob Woodruff. Artister som berör, gör skillnad. Och de spelar inte bara i storstĂ€derna utan Ă€ven i metropoler som Avesta, Falkenberg, Skebo, Östersund och NynĂ€shamn. Musik pĂ„ allvar. F**k Fake.

Vi firar denna optimistiska/naiva/aningslösa/vansinniga (vÀlj sjÀlv) satsning med en samlings-CD som vi skÀnker till behövande. 18 spÄr med Rootsy-artister som Àr aktuella i höst.

Du kan vinna en »F**k Fake«-CD hĂ€r.

Du kan lyssna pĂ„ »F**k Fake« online hĂ€r.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida Àr designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.