Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Rootsy och tyska Blue Rose i samarbete
Datum: 2012-11-12

Vi Ă€r stolta och glada att kunna berĂ€tta att Rootsy har knutit ett ömsesidigt label-licensavtal med det respekterade tyska bolaget Blue Rose Records. Avtalet gĂ„r i korthet ut pĂ„ att Rootsy stĂ„r för distribution, markandsföring och promotion i Norden för samtliga Blue Rose-releaser och Blue Rose gör detsamma i Tyskland, Österrike och Schweiz för samtliga Rootsy-releaser.

- Jag har trÀffat pÄ Edgar Heckmann, som driver Blue Rose, under mÄnga Är i bÄde Austin och Nashville. Förbluffande ofta har vi hamnat pÄ samma konserter. SÄ en ömsesidig respekt har vÀxt fram sakta men sÀkert, sÀger HÄkan Olsson frÄn Rootsy..

- Vi inledde ett samarbete kring Deadman förra Ă„ret och i Ă„r gav vi gemensamt ut Shurmans »Inspiration«, berĂ€ttar Edgar Heckman. Och det har fungerat sĂ„ bra att det kĂ€ndes naturligt att ta ytterligare ett steg och vidga och formalisera samarbetet.

De första releaserna inom avtalet i Norden blir Ad Vanderveens »Driven By A Dream«, The Departeds »Adventus« och Tom Gillams »Good For You«.

Först ut i Tyskland, Österrike och Schweiz blir Paal Flaatas »Wait By The Fire: Songs of Chip Taylor«


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida Àr designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.