Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Releasefest för Evan Westerlund
Datum: 2010-09-28

Om du är i Malmö på torsdag kan du fira releasen av Evan Westerlunds nya album ”Still Crazy” på Smak, Konsthallen. Minglet börjar 18.00 och Evan och hans band står på scen 20.00.

Plattan släpps visserligen inte i butik förrän den 11 oktober, men redan nu på torsdag kan just du lägga vantarna på ett förhandsex. Fri entré. Öppet för alla, ta med dina vänner. Välkommen!

När Evan Westerlund åkte till Nashville för att spela in sin debutplatta »Howlin' At The Moon« 2007 förverkligade han en gammal dröm.

2010 har CD-försäljningen sjunkit som en sten och de ekonomiska förutsättningarna är svårare en någonsin. Då väljer Evan Westerlund att återvända till Nashville för att spela in uppföljaren. Med samma producent, Larry Marrs, men med fler musiker och i en större och dyrare studio. Albumtiteln »Still Crazy« är alltså inte helt obefogad.

»Still Crazy« är ett starkt och övertygande countryalbum. Det är melodiös, kraftfull country av modernt snitt, en sorts country som väldigt få artister i Skandinavien ägnar sig åt. Och Evan Westerlund gör det bättre än de flesta, även i en internationell jämförelse. Lyssna till exempel på öppningsspåret »Still Crazy« eller »Kisses Won't Cut It«. Eller »Gimme Some Twang«. Eller...

Evan Westerlund är bosatt i Malmö, men kommer ursprungligen från Kanada. Där jobbade han i många år som country-DJ på diverse radiostationer. Man kan alltså med gott samvete hävda att Evan Westerlund har full koll på vad han sysslar med. Och en stor och innerlig kärlek till countrymusik.

Läs mer om Westerlund, Evan


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.