The shop is disabled. Please visit instead.

Carling, Gunhild
Red Hot Jam
(Heptown Records)

Pris: 129 SEK

Swingin' jazz med Gunhild Carling, kompad av Jan Lundgren, Rasmus Kihlberg och Jesper Lundgaard.

1. Let´s Fall In Love
2. Indiana
3. I´m Through With Love
4. You Won´t Be Satisfied Until You Break My Heart
5. Someday You´ll Be Sorry
6. Sidney Bechet's Blues
7. Flying Home
8. What´s New
9. I Only Have Eyes
10. Out Love Is Here To Stay
11. Body And Soul
12. Just A Closer Walk With Thee
13. Front Page Café
14. I Didn´t Know What Time It Was

Andra album av Carling, Gunhild:

Visa fler Jazz-album.

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.