The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Brundin, Lars
Alltid sommar där hon går
(Rootsy Music)

Pris: 0 SEK

»Alltid sommar där hon går« – så heter den nya ösiga singeln från Lars Brundin. Efter att ha debuterat med albumet »Hotel Royal« 2016 och mötts av respons som Lasse själv kallar »lätt chockartad« strömmade ny energi och ny idéer fram. Uppföljaren »Kostymer« innehöll bland annat P4-hiten »Tre trappor upp«, och i väntan på det tredje albumet får vi nu alltså ett smakprov av vad som komma skall.

»Alltid sommar där hon går« är precis den sorts radiopop som Lars Brundin har växt upp med, levt med, och alltid älskat att spela. Den som vill kan hitta influenser av klassiska svenska och amerikanska singer/songwriters – men lyssna noga efter det allra viktigaste där bakom:

»Jag är så himla glad över att få syssla med detta. Och det känns helt hisnande att det finns kamrater i bandet och människor som möter oss när vi spelar som vill dela den glädjen. Den känslan, kärleken till musiken och min ganska ljusa syn på tillvaron, tror jag hörs i den här låten. Jag håller på att längta ihjäl mig efter att få spela den live«, säger Lasse.

Det kommande tredje albumet är nära färdigställande. Något definitivt releasedatum finns inte än – men alltför länge till ska det inte behöva dröja. Så länge, eller när det blir varmt nog: ner med rutorna och bränn iväg. Och glöm inte att höja volymen.

1. Alltid sommar där hon går

Andra album av Brundin, Lars:


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.