The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Stene
Good Enough For Bad Times
(Stene)

Pris: 149 SEK

Stenes andra album är sprängfyllt med starka originallåtar, marinerade i soul och New Orleans groove av bästa kvalitet.

Den amerikanska musiken har alltid legat Stene varmt om hjärtat. Men, till skillnad från debuten »Better To Take A Stand« är de är det här mycket mer sydstat, swamp, funk och soul-inspirerat.

Stene har under de senare åren gjort en rad resor till New Orleans och det är något som verkligen hörs väl i det nyskrivna materialet.

På denna skiva hittar vi återigen rytmsektionen Micke Ajax/ Surjo Benigh. En av Sveriges bästa combos när det är sväng man är ute efter. Även Marcus Olsson på keyboards förgyller denna skiva med sitt spel och han har absolut hittat det rätta Professor Longhair-stuket i låten NOLA.
Bosse ”Kopp Te” Gustavsson har skrivit större delen av blåsarrangemangen och bland kör- sångerskorna har Stene lånat in stora artister som ”Baskery-systrarna” Bondesson, Anna Stadling, Charlotte Berg och Maria Almlöv.

Stene har väl kanske främst gjort sig ett namn som krögare då han är delägare i Stockholms-restaurangen Akkurat, ett av världens absolut främsta öl och whiskyhak. Men han har dessutom ett brinnande intresse för musik. Något som också har visats sig i gigen på Akkurat där allt från småband till världsartister genom ett 15-tal år har spelat varje söndagskväll.

Med det fantastiska musikaliska och alkoholhaltiga utbudet så är det klart att inspirationen flödar som öl ut kranarna!

1. Searching My Soul
2. What You Give Is What You Get ( a.k.a. respect)
3. Too Much
4. Just Can't Get Enough
5. NOLA
6. Rock Bottom
7. The Best That I Can
8. Hell Or Highwater
9. What's Going Round Here
10. Can You See The Light

Andra album av Stene: 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.