Rootsy logo  
Rootsy logo
10 albums that changed your wife? (sida 1 av 1)

Håkan:
2014-08-31 12:36
 En kul grej…

På ett de större internationella forumen för experimentell rockmusik, som jag frekventerar, var det någon snubblat på tangentbordet och istället för den synnerligt intressanta frågan i rubriken, egentligen avsåg skriva "10 albums that changed your life. Jag läste faktiskt rubriken precis som den stod innan jag klickade på den och möttes av en serie högst förutsägbara listor på tio album och undrade hur dessa lyckats förändra så många fruar. Det gick 15-20 postningar innan någon märkte hur (den briljanta) frågan i trådtiteln verkligen löd.

Ibland behövs det ett »typo« för att bredda frågeställningarna i ett musikforum: Vilka album (inom rootsmusik) har förändrat din frus/partners liv?

Jag kan inte säga att jag lyckats så väl, bortsett från att ingjuta ett tämligen permanent intresse för Johnny Cash, och det kanske inte är så svårt, och inte heller har det nämnvärt förändrat hennes liv.

Lista ämnen
Föregående ämne | Nästa ämne

Skapa en användare och logga in för att svara på inlägg


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.