The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Örjansson, Johan
The Yellow Fields
(Rootsy.nu)

Pris: 10 SEK

Singeln “The Yellow Fields” är ett första smakprov från Johan Örjanssons fjärde album ”Melancholic Melodies for Broken Times”, release den 1 juni 2012. Albumet är denna gång producerat i en ladugård i skogarna utanför Fegen – så långt ifrån Facebook, Twitter, internet och telefoner man kan komma.

Johan Örjansson har redan berört en hel stad och har egentligen inte hunnit längre på sin resa. Hemma i Falkenberg spelar han för slutsålda hus och har en entusiastisk publik som kan hans låtar så väl att de spontant sjunger med. En som blev knockad av Johans show var den amerikanska artisten Israel Nash Gripka, som direkt bad honom att följa med som support på den kommande Skandinavien-turnén (se Live). Nu står dörren öppen för Johan Örjansson, som utan tvekan förtjänar sitt rykte som en fantastisk live- och skivartist. Dags för alla utanför Halland att upptäcka honom!

Johan Örjansson, född 1981, är singer/songwriter från Falkenberg. Första albumet, ”Empty Road”, släpptes 2007 och uppföljaren ”Gone” kom följande år. 2010 släpptes ”Orange” och nu i maj är det alltså dags för fjärde plattan ”Melancholic Melodies for Broken Times”. Där visar Johan att han utvecklats ytterligare, både som sångare och låtskrivare.

1. The Yellow Fields

Andra album av Örjansson, Johan:
If I Were To Love You
Live
Melancholic Melodies for Broken Times


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.