The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Gustavsson, Kjell & R&B Orches
The Boogie Boys
(KG Music Production)

Pris: 149 SEK

För inspelningen av sitt andra album samlade den suveräne och synnerligen rutinerade trummisen Kjell Gustavsson några av de bästa musikerna Stockholms-trakten har att erbjuda. Och så blev då »The Boogie Boys« en magnifik fest och en kärleksfull hyllning till den musik Kjell Gustavsson andas och älskar. Klassisk rhythm 'n' blues som titeln antyder, javisst...men också cajun, blues, rock 'n' roll, funk och soul. Allt framfört med stort kunnande och en brinnande entusiasm. Gustavsson eldar på det ytterst kompetenta bandet, blåssektionen briljerar och det hela fullbordas av två själfulla vokalister i Göran Böving och Bill Öhrström.

Trots influenserna har det som Kjell Gustavsson och hans band skapar inget med retro eller ens nostalgi att göra. Det här är musik som lever och är relevant idag. Samtliga låtar är dessutom original, tio av elva skrivna av Kjell Gustavsson med olika samarbetspartners och den sista av gitarristen Pelle Lindh.

1. The Boogie BoysLyssna
2. Cruise ControlLyssna
3. Bourbon Street MamaLyssna
4. Bedroom QueenLyssna
5. Would It Be MeLyssna
6. Little By Little
7. Don’t
8. Mojo Man
9. Smokin’ Hot Boogie
10. Accordion Thing
11. Blinded by the Darkness

Andra album av Gustavsson, Kjell & R&B Orches:
By the Swamp
Down at the Saloon
Golddigger
In The Barn
Jungle

Visa fler Blues-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.