Rootsy logo  
Rootsy logo
sommarens sämsta konsert (sida 1 av 1)

Magnus Eriksson:
2014-08-23 13:20
 Efter diskussionen om sommarens bästa konsert kanske det är dags att lyfta fram sommaren sämsta konsert till skärskådan. Jag lyssnade inte på The Damned på S:t Gertrud igår, så jag har inte hört något dåligt, inte heller någon konsert som gjort mig besviken. Vad säger ni andra? Sommarens sämsta konsert? Sommarens stora besvikelse på konsertplanet?

Christer B. Jarlås:
2014-08-24 11:00
 Såg inte heller The Damned. Men jag så Stiff Little Fingers i sommar. Och även om kännare som Leif Andrée och många av mina vänner har otroligt skoj på dessa gig med gamla punkhjältar så klarar jag inte av det. De gamla punkhjältarna är i dag uppemot 60 år och lite till och även om Stones, Who med flera fortfarande levererar sin gamla hits helt Ok så grät jag inombords när jag såg SLF köra »Alternative Ulster«. Punk 2014 är något helt annat. Men sämst , Har någon sett The Fooo live? Tråkig scen, usel sång och godkänd dans med stor kommers på tröjor och framför allt pappgubbar med medlemmarna i naturlig storlek. Dåtidens pojkband hade ju i alla fall välgjorda låtar och var ihopsatt av några som sjöng riktigt bra och några som bara såg bra ut,,,Men att The Fooo har nått sin rätta målgrupp är det ingen tvekan om.

Lista ämnen
Föregående ämne | Nästa ämne

Skapa en användare och logga in för att svara på inlägg


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.