Danny & The Champions Of The W
Brilliant Light LP

Pris: 229 SEK
Släpps 2017-06-02, men det går utmärkt att förhandsbeställa.


CD 1:
1. Waiting For The Right Time
2. Bring Me To My Knees
3. It Hit Me
4. You’ll Remember Me
5. Swift Street
6. Consider Me
7. Coley Point
8. It’s Just A Game (That We Were Playing)
9. Never In The Moment
10. Gotta Get Things Right In My Life
CD 2:
1. Waiting For The Wheels To Come Off
2. Don’t Walk Away
3. Hey Don’t Lose Your Nerve
4. Everything We Need
5. Let The Water Wash Over You (Don’t You Know)
6. Long Distance Tears
7. The Circus Made The Town
8. Flying By The Seat Of Our Pants

Andra album av Danny & The Champions Of The W:
Brilliant Light
Brilliant Light Ltd + bonus Photogene CD
Brilliant Light Ltd LP + bonus Photogene LP
Live Champs!
Stay True
Stay True LP
What Kind Of Love

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.